Andreas Demuth končí ve vedení Centrum Holdings

úterý, 22. dubna 2014, 10:45 Internet & Mobil MediaGuru

Generální ředitel a jednatel Centrum Holdings Andreas Demuth z firmy podle očekávání odchází.

Andreas Demuth, generální ředitel Centrum Holdings, opustí na konci dubna téměř po 4,5 letech svého působení společnost. Demuth opouští firmu po vzájemné dohodě.  „Jedná se o plánovaný krok, který navazuje na završenou druhou fázi integrace," uvedla Centrum Holdings v oficiálním oznámení.

Centrum Holdings pokračuje v integraci se společností Economia, jejíž dokončení se očekává v létě tohoto roku. Podle společnosti dosáhla Centrum Holdings v loňském roce pozivitního výsledku EBITDA.

Už v loňském roce Economia uvedla, že přechází po akvizici Centrum Holdings na novou organizační strukturu tak, aby způsob řízení obou společností byl jednotný. V čele jednotného managementu stojí místopředseda představenstva Economie Kamil Čermák. Demuth byl v tété struktuře jmenován do pozice výkonného ředitele pro Centrum Holdings. Jeho odchod je očekávaný.

„Odcházím s dobrým pocitem, že Centrum Holdings je na dobré cestě, má schopné lidi a podniká správné kroky pro další zlepšení svého podnikání a směrem k fúzi se společností Economia," uvedl Demuth.

Portfolio Centrum Holdings zahrnuje obsahové weby Aktuálně.cz, Žena.cz, emailové portály Centrum.cz a Atlas.cz, katalog firem, Agenturu Najisto pro malé a střední podniky a téměř dva tucty dalších internetových produktů a inzertních serverů.

-mav-