Pivo Krušovice hledá v nové kampani osobní království

pondělí, 18. června 2018, 17:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

Království každého z nás hledá v novém komunikačním konceptu pivo Krušovice.

Krušovice a nový koncept Tvoje království, zdroj: Heineken

Krušovice a nový koncept Tvoje království, zdroj: Heineken

Pivní značka Krušovice uvádí nový komunikační koncept „Tvoje království“, v němž opět tematizuje svou „královskou historii“. 

Od roku 1583, kdy tento pivovar koupil Rudolf II., byl po sto let vlastnictvím české královské koruny. Z tohoto důvodu staví značka svou dlouhodobou komunikaci na postavě krále a jeho království. Od roku 2014 využívala koncept „Král všedního dne“, loni se posunula se sloganem Buď jsi král, nebo ne více k charakterním mužům. Letos se chce zaměřit na osobní království každého z nás, oslovit tak chce mladší cílovou skupinu. 

„Pivovar Krušovice chce být partnerem všem, kteří žijí aktivním životem, a tím mám na mysli hlavně zapálení pro věc, vášeň. Nemusí to být hned vrcholový sportovec, sportovkyně nebo světoznámá hudební hvězda. V první řadě jde o prožitky. A v tomto směru věříme, že každý z nás má svoje ,království'. I když jsme každý jiný, jsou příležitosti, kdy se naše království protínají, například v hospodě nebo na hudebním festivalu,“ vysvětluje Jiří Coufal, brand manažer značky Krušovice.

Kampaň odstartovala televizním spotem, který vyzdvihuje produktové benefit i samotný původ piva. V různých verzích střihu je nasazen i v zahraničí, například na Slovensku, Ukrajině, v Chorvatsku a na dalších trzích. 

Nová komunikace pracuje s dynamickým claimem, který se mění podle konkrétní situace. Vidět je to například na sponzorských vzkazech, které byly představeny během Mistrovství světa v ledním hokeji. 

Komunikace běží také na internetu, kde nyní probíhá soutěž s kapelou Megaphone. Ta pod sloganem „Tvoje hudba. Tvoje království“ vybízí fanoušky a veřejnost k zapojení se do soutěže o účast v jejich novém videoklipu. 

Autorem konceptu je agentura DDB. Online komunikaci připravila Bistro Agency.

-stk-