Povedené reklamy na EURO 2012

čtvrtek, 14. června 2012, 08:20 Reklama MediaGuru

Evropské fotbalové mistrovství je nyní v plném proudu. Přinášíme výběr povedených reklam ze světa, připravených k této sportovní události.

Fotbalem teď žije celá Evropa a světové značky toho patřičně využívají ve svých reklamách.

Společnost Nike představila interaktivní film, kde na v rámci svého speciálního dedikovaného YouTube kanálu vyzývá uživatele k hledání tunelů a poznání fotbalového zákulisí.

Britská reklama pivovaru Carlsberg ve svém spotu představuje školu fanoušků.

U příležitosti představení nového fotbalového dresu španělské národní reprezentace připravila společnost Adidas spot, v němž se jednotliví hráči dívají do minulosti, která však již jakoby neplatí. Se sloganem: Minulost se nepočítá. Vše začíná znovu. (El pasado no cuenta. Todo vuelve a empezar.) se Španělé vrhají střemhlav do nové fotbalové budoucnosti.

McDonald’s ve Velké Británii nepodceňuje výběr dobrých sedadel k fandění. Ne všechny typy se k tomutu typu aktivity totiž hodí.

Obchod s elektronikou Currys, oficiální sponzor irské reprezentace, se ve svém spotu zase zaměřuje na kvalitní televizní obrazovku.

Specializovaný internetový obchod WorldSoccerShop.com ukazuje, že výlet na Ukrajinu partnerku nepotěší.

Do šíleného projektu se pustila irská sázková kancelář Paddy Power, která se inspirovala symbolem posledního mistrovství světa – africkými vuvuzelami – a vytvořila její gigantickou obdobu, již mohou fanoušci sledovat na firemním FB profilu.

-kch-