ČEZ spouští TV olympijskou kampaň s Petrou Kvitovou

úterý, 24. července 2012, 12:28 Reklama MediaGuru

Společnost ČEZ si pro podporu letní olympiády vybrala tvář tenistky Petry Kvitové. Poprvé v historii se ve své kampani také pouští do prostoru sociálních médií.

Společnost ČEZ, generální partner Českého olympijského týmu, spouští svou televizní olympijskou kampaň s názvem „Malé i velké sny potřebují spoustu energie“. Tváří kampaně je tenistka Petra Kvitová.

Kampaň běží již od začátku července v tištěné inzerci, na billboardech a na internetu. Televizní spoty však budou nasazeny až tento týden, a to na České televizi, Nově a Primě.

V rámci této kampaně vsadila společnost ČEZ poprvé ve své historii na sociální sítě. Na Facebooku jsou pro fanoušky k dispozici stránky „Jsme s vámi“, kde mají lidé mimo jiné možnost prostřednictvím speciální aplikace na www.cez.cz/londyn pod názvem ČEZ games porovnat síly v kvízu s olympijskou tematikou, střelbě z luku nebo v hodu kladivem.

V centru olympijského dění, v Londýně, je pak pro návštěvníky připravena tzv. ČEZ Energy zóna, kde bude možné vyzkoušet si rozhovor s virtuálním Jaromírem Bosákem, který pokládá předem natočené otázky, jež jsou podobné těm, které dává slavným sportovcům. Rozhovor bude nahráván a následně umístěn na YouTube či Facebook. Dále zde bude možné dobíjet baterky, a to jak ty vlastní v sedacích pytlích při sledování sportovních přenosů, nebo svých mobilních telefonů či fotoaparátů.

Kampaň pochází ze společné dílny agentury Ogilvy&Mather, Mather Activation a Mather Advertures.

Skupina ČEZ je od loňského roku partnerem projektu Žijeme Londýnem, jehož jednotlivé projekty mají za cíl navštěvovat obce České republiky a prezentovat Český olympijský tým a jeho partnery.

-kch-