Do Ekonomu přicházejí Tramba a Vnouček

čtvrtek, 28. února 2013, 14:31 Aktuality MediaGuru

Do ekonomického týdeníku od března přicházejí dva novináři – David Tramba z Lidových novin a Petr Vnouček z Reflexu. David Tramba se bude v Ekonomu dále věnovat energetice, Vnouček bude mít na starosti elektronické aktivity Ekonomu – od aplikací pro tablety přes web Ekonom.cz až po propagaci časopisu v sociálních sítích.

David Tramba doposud pracoval jako ekonomický redaktor v Lidových novinách, před tím působil v České informační agentuře. Petr Vnouček přichází z Reflexu, kde spolupracoval jako editor webu Reflex.cz s Milošem Čermákem. Před tím pracoval jako redaktor Týdnu a webu Týden.cz.

Personální změny v redakci týdeníku tak pokračují. Od února pro Ekonom pracuje Miloš Čermák a od ledna redakční tým rozšířil Jan Bumba z Českého rozhlasu, z Lidových novin také přišla Eva Hníková.

Naopak do nově vznikajícího vydavatelství Tablet Media z Ekonomu zamířili redaktoři Jiří Pšenička, Jan Štětka a Martin Mařík. Šéfredaktorkou Tablet Media je dřívější šéfredaktorka týdeníku Ekonom Eva Hanáková.

-mav-