Týdeník Reflex otevře ve Varech svoji kavárnu

pondělí, 24. června 2013, 10:58 Aktuality MediaGuru

Týdeník Reflex, partner mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, zve festivalové návštěvníky do své kavárny „Vosí hnízdo“ na Mlýnském nábřeží. Kavárna bude otevřená od soboty 29. června do soboty 6. července od 10 do 24 hodin.

V rámci úvodní Reflex „live“ party zodpoví hostům dotazy zástupci časopisu Reflex Pavel Šafr, Jiří X. Doležal, Jan Šibík, Marek Douša a Zelený Raoul a posléze se o zábavu postarají mladí čeští filmaři spolu s DJs Hofee a Manio (trip-hop, downtempo, film music).

Od neděle 30. června čekají návštěvníky každý den od 17 hod. besedy s hosty s podtitulem „Když jsou otázky nepříjemné jako obtížný hmyz“. Odpovídat na dotazy redaktorů Reflexu i diváků budou mj.  hudebník David Koller (neděle 30.6., na téma Proč se Lucie rozešla a zase sešla? Jaký smysl mají návraty superkapel?), režisér Jakub Kohák (pondělí 1.7., na téma Nastala doba pro novou Českou sodu?), producent Hvězdných válek Rick McCallum (úterý 2.7., na téma Jak se v USA líbí české filmy?) či režisérka Silvie Dymáková (středa 3.7., na téma Šmejdi: film, který pojmenoval zlo. Stálo to za to?).

Chybět nebudou ani fotografické workshopy Jana Šibíka (v pátek 5.7.). Každý den od 20.00 hod. pak bude „Vosí hnízdo“ časopisu Reflex patřit hudebníkům a DJs různých žánrů.

Více o letošním Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary naleznete zde.

-mav-