Albert se v sales kampani vrací ke Šmoulům

čtvrtek, 15. srpna 2013, 13:56 Aktuality MediaGuru

Od středy 21. srpna až do 24. září poběží v obchodech Albert nová šmoulí kampaň. Její začátek předznamenal film Šmoulové ve 3D, který měl v českých kinech premiéru na začátku srpna.

Šmoulové se v nové kampani představí vedle vedoucího prodejny Daniela Svobody, tváře nového komunikačního konceptu společnosti. Šmoulí postavičky budou vystupovat jak v loajalitním programu, tak u výrobků značky Albert Quality s certifikátem „Vím, co jím“.

Za každých utracených 200 Kč dostanou zákazníci jeden bod, přičemž za sedm bodů bude možné získat plyšového šmoulu. Sbírání bodů bude navíc zjednodušené vydáváním bodů i za tzv. partnerské produkty.

Šmouly podpoří komunikace v televizi, kině, rádiu a tisku. Doplní ji soutěže na internetu: na speciálně vytvořené microsite a FB profilu. Podpora bude rovněž probíhat i v jednotlivých prodejnách Albert, které budou vyladěné do modra a nebudou chybět ani tematické bannery. V hypermarketech budou připraveny šmoulí eventy.

Šmoulové se v prodejnách Albert objevují již podruhé, navazují na sales kampaň z roku 2011, která rozmístila šmoulí sochy na pražském mostě. Letos však žádná ambientní komunikace plánována není.  Šmoulí kampaň střídá tematiku Angry Birds a Gougounů.

-kch-