Bohemia Chips posílá do USA Kazmu Kazmitche

pátek, 09. srpna 2013, 09:30 Reklama MediaGuru

Intersnack vyslala do Texasu internetového perfomera otestovat příchuť grilovaného masa. Zároveň zvažuje zahájení exportu.

Výrobce chipsů Intersnack zahájil ve spolupráci s agenturou McCann aktivační kampaň v USA, jejíž hlavním cílem je na základě důkazů z Texasu přesvědčit české spotřebitele o kvalitě nejnovější příchuti „grilované masíčko“. Aktivace značky Bohemia chips rovněž otestuje americký trh s brambůrky. Případná pozitivní zjištění bude pro firmu jasným signálem k zahájení zvažované exportní strategie, která se chce zaměřit na Texas a další americké státy s výrazným zastoupením Čechoameričanů.

V rámci kampaně Intersnack vysílá na americký jihozápad tým vedený Kazmou Kazmitchem, autorem českého internetového pořadu One man show. Jeho úkolem je nabídnout bramborové lupínky Čechoameričanům žijících v Texasu, kde je grilování velmi oblíbené.

Kazma Kazmitch během své cesty navštíví světově vyhlášené grilovací restaurace nebo třeba ranč televizní rodiny Ewingů. Vyrazí také za byznysem, mimo jiné do obchůdků, které provozují Američané s českými předky.

Jeho zážitky z cesty jsou komunikovány prostřednictvím minireportáží, fotografií a videí na sociálních sítích a na internetové stránce www.grilovaneleto.cz. Doplní je sloupky v bulvárních denících či vstupy na jeho domovské stanici Fajn radio.

Po návratu se o své zážitky Kazma podělí na chatech, v rádiích a televizních pořadech, kde fanoušky Bohemia Chips mimo jiné vybídne k aktivnímu zapojení. „Chystáme jednoduchou internetovou herní aplikaci, nejlepší hráči se po čase vydají do Texasu v Kazmových stopách. Opět s vydatnou PR podporou na facebooku a dalších sociálních sítích,“ popisuje Jan Binar, šéf agentury McCann.

Mediální plánování a nákup médií zajišťuje agentura PHD.

-kch-