Magazino Media spouští druhý titul pro tablety

úterý, 20. srpna 2013, 10:45 Aktuality MediaGuru

Vydavatelství  tematických magazínů pro tablety a telefony Magazino Media vydalo svůj druhý originální titul – magazín Poker Face.

Poker Face sleduje zejména současné dění na české i zahraniční, živé i online pokerové scéně. Čtenářům nabízí videoreportáže z významných turnajů, rozhovory s nejlepšími domácími i zahraničními hráči, detailní rozbory herních situací, pohled do psychologie i historie této hry.

Šéfredaktor titulu Roman Šrámek k novince dodává: „Zakládáme si na původním obsahu, vlastních materiálech a propracované grafice, jež plně využívá možnosti interaktivity v digitálním publikování, součástí magazínu jsou tedy kromě dalšího i implementovaná videa, která si sami natáčíme."

Magazín je určený začátečníkům, ale i profesionálním hráčům. Kompletně mapuje herní prostředí napříč státy i hráčskými úrovněmi.

Magazín s měsíční periodicitou je od 18. srpna  zdarma ke stažení na tablety a telefony na AppStore a Google Play.

Magazín Poker Face je druhým titulem, které vydavatelství Magazino Media uvedlo na trh. Přichází po architektonickém magazínu Architual, jehož první číslo se objevilo na konci května.

-kch-