Telefónica připravuje podzimní kampaň na O2 TV

středa, 07. srpna 2013, 15:40 Reklama MediaGuru

Přípravy podzimní kampaně společnosti Telefónica jsou v plném proudu. Propagovat bude O2 TV.

Společnost Telefónica právě připravuje svou podzimní nadlinkovou kampaň, jež bude propagovat inovovanou digitální televizi O2 TV. Nová podoba televize umožňuje pustit si jakýkoliv pořad, který byl odvysílán v uplynulých třiceti hodinách, či od začátku sledovat pořad, který už běží a je třeba ve své polovině. Právě funkce Timeshift, s níž lze posunout vysílání až o třicet hodin nazpět, se stala hlavním tématem televizní kampaně.

„Naši kampaň stavíme především na myšlence osvobození se od televizního programu a vysílacích časů,“ popisuje Roman Kulifaj z marketingu společnosti Telefónica. Proto také budou v reklamním příběhu dominovat časové údaje, kterých se herci hravým způsobem zbaví, například je odfouknou pryč či sloupnou z obrazovky.

Fotografie z natáčení

Kampaň bude nasazena 2. září v kompletním media mixu. Televizní spot, jenž se v průběhu dvou dnů 7. a 8. srpna natáčí v pražských lokacích, komunikuje zmíněnou funkci Timeshift. Na internetové stránce O2 TV však budou k vidění instruktážní videa, která představí další funkcionality televize.

Investice do kampaně nedosahují podle Kulifaje výše předchozí komunikace Mobilní revoluce, u které byly vyšší než 70 milionů korun. Z finančního hlediska je připravovaná kampaň srovnatelná s jarní kampaní Chytrý život, jež se zaměřovala na mobilní aplikace.

Kreativní koncept pochází od agentury VCCP. Režie spotu se ujal Milan Balog. Produkci zajišťuje společnost Boogie Films, postprodukci studio UPP.

Aktualizováno: oproti původnímu stavu doplněno o fotografie z natáčení.

-kch-