Vodafone startuje další kampaň s Návštěvníky

pondělí, 19. srpna 2013, 11:59 Reklama MediaGuru

Vodafone pokračuje v kampani s Návštěvníky. V nových spotech se v roli velitele mise Emila Karase objeví Josef Dvořák.

V pondělí 19. srpna zahajuje Vodafone novou kampaň, v níž dále rozvíjí téma kultovního seriálu Návštěvníků. Tentokrát se Vodafone zaměřuje na komunikaci se zákazníky a odměny za věrnost pro vlastníky předplacených karet.

Kampaň se objeví v televizi, tisku, outdooru a na internetu. Doprovodí ji speciální microsite Centrálního mozku lidstva (CML), kde mají zákazníci možnost napsat své návrhy na zlepšení mobilního operátora.

V roli velitele mise Ing. Emila Karase vystupuje Josef Dvořák, který si zahrál i v původním seriálu. Jeho posádku doplňuje Lukáš Příkazský z Divadla na Vinohradech v roli technika Měchury, Pavel Richta coby doktor Igor a Vanda Chaloupková v roli Sandry. Režie celkem tří spotů se ujal Tomáš Mašín.

První spot, v němž Návštěvníci přistanou na Zemi a CML vyzývá zákazníky, aby s ním komunikovali, se natáčel na nedostavěném úseku dálnice D8 u Lovosic. Druhý spot, zaměřený na odměny pro zákazníky s předplacenou kartou, je ve znamení pouti a vznikal na Karlově náměstí v Kolíně. Poslední spot ze série bude představen v průběhu září.

Kreativu kampaně připravila agentura McCann Prague, o umístění kampaně v médiích se stará mediální agentura OMD.

-kch-