Mafra spustila web o běhání a chůzi RunGo.cz

pondělí, 02. září 2013, 18:41 Aktuality MediaGuru

Společnost Mafra spustila nový on-line web o běhání a chůzi RunGo.cz. Jedná se o web pro všechny, kteří chtějí začít běhat nebo již začali. Zaměření magazínu vyjadřuje i jeho motto: „Běháme srdcem“.

RunGo.cz podporuje běžeckou komunitu, vytváří skupinu fanoušků, kteří zde mají možnost sdělovat si své zážitky. K tomu slouží jeho webové fórum.

Stránky obsahují články nejen o běhu, ale i o chůzi, uvádějí nejbližší termíny běžeckých závodů a tipy na trasy na běhání.

Kampaň k projektu vznikla in-house v centrálním marketingu mediální skupiny MAFRA. „Běh je o emocích, jako jsou vášeň, radost, svoboda a další, které jsme chtěli vtělit do ústředního vizuálu prostřednictvím lidí, které je ztělesňují. Chtěli jsme, aby se v ní objevili osoby, které mají vlastní vztah k běhání,“ uvedl Aleš Pýcha, ředitel marketingu Mafra.
 
Kampaň poběží kromě médií skupiny Mafra i v České televizi prostřednictvím sponzoringu běžeckého magazínu Tempo a spotů v síti multikin Cinestar. Na úvod je připravena i soutěž ve spolupraci s Nike o deset setů běžeckých bot, která byla poprvé opromována v rámci akce We Run Prague v sobotu 31. srpna.

-mav-