Stella Artois je partnerem Výletního kina Smíchov

čtvrtek, 24. července 2014, 18:11 Aktuality, Marketing MediaGuru

Belgická pivní značka Stella Artois se stala partnerem Výletního kina Smíchov na Hořejším nábřeží. V kině je pivo podáváno v pivním baru, vytvořeném z industriálního kontejneru podle autorského návrhu Jana Plecháče a Henryho Wielguse. K dispozici bude ležák i jeho nealkoholická varianta. Za osm zakoupených piv budou moci diváci získat dárek v podobě ikonické půllitrové sklenice Chalice Stella Artois s vygravírovaným logem Výletního kina.

Výletní kino Smíchov
Výletní kino Smíchov

Projekce filmů ve Výletním kině Smíchov probíhá každý den kromě úterků a potrvá až do konce září. Dramaturgie Aerofilms například na konec července připravila filmy, jako jsou GrandHotel Budapest, Trainspotting a řada dalších. Chybět nebudou ani filmy, které se tento rok promítaly na Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary.

Výletní kino pro své návštěvníky kromě filmového programu nabízí komunitní urban zahrádku, sprchy na přístavním molu, k němuž připlouvá Výletní loď, jenž v rámci vstupenky do kina za 100 korun vyzvedává návštěvníky na obou stranách Vltavy, a možnost grilování.

Letní kina se stávají v poslední době atraktivním marketingovým prostředkem. Po dva roky se s letním kinem spojuje také značka Aperol, která v létě každé úterý zve na italské filmy do Žlutých lázní.

-kch-