Raiffeisenbank spouští hokejovou kampaň

pondělí, 13. dubna 2015, 11:54 Aktuality, Reklama MediaGuru

Další z oficiálních partnerů hokejového mistrovství světa, které letos hostí Česká republika, Raiffeisenbank, spouští hokejovou kampaň. V nadlinkové i podlinkové komunikaci se zaměří nejen na image, ale i na produktové sdělení.

Hlavní osobností kampaně je postava soukromého detektiva Artura, který reklamou banky provází již od loňského podzimu. Důraz je v komunikaci kladen především na microsite www.RBhokej.cz, kde bude od 20. do 30. dubna probíhat soutěž o dvě stě lístků. V průběhu mistrovství budou na stránce uváděny tabulky s výsledky, přehledy zápasů a online přenosy komentované Arturovými glosami.

„Princip soutěže spočívá v hledání puků ve virtuální hokejové šatně. Část soutěže navíc proběhne i na facebookové stránce banky a aktuální dění budeme komentovat i na našem twitter profilu,“ říká marketingová ředitelka Raiffeisenbank Hana Kovářová.  

U příležitosti hokejového mistrovství je připravena také mobilní aplikace RB hokej, která bude zdarma k dispozici pro operační systém Android a iOS.

„Fanouškům nabídneme také možnost navštívit od 16. do 21. dubna opravdovou hokejovou šatnu, která vyroste před pražským obchodním centrem Arkády na Pankráci, a kde bude možné vyhrát další vstupenky. V pátek 17. dubna se zde návštěvníci budou moci setkat i se známými sportovními tvářemi, jako je například historicky první český mistr světa v judu Lukáš Krpálek či hokejová legenda Pavel Richter, “ doplňuje Hana Kovářová.

Kampaň bude viděna také v televizi, rádiu a outdooru. Sloganem „Dali jsme úroky k ledu“ upozorní na speciální produktovou novinku v podobě Rychlé půjčky, která je při splacení do tří měsíce pro klienty zdarma.

-kch-