Pepsi je sponzorem fotbalové reprezentace ČR

pondělí, 10. srpna 2015, 08:16 Aktuality, Marketing MediaGuru

Česká pobočka PepsiCo se na následující tři roky stala oficiálním partnerem české fotbalové reprezentace, informovala společnost ve svém oficiálním tiskovém oznámení. Má jít o první angažmá společnosti v českém sportu. „Důraz chceme klást i přímo na fotbalové fandy, bez nichž se národní tým neobejde, a které chceme pro změnu my zapojit do fotbalové euforie například prostřednictvím našich Pepsi výzev,“ uvedl k partnerství generální ředitel PepsiCo CZ Josef Neumann. V České republice tak společnost navazuje na své světové fotbalové aktivity, například na nedávno oznámené partnerství s Ligou mistrů UEFA.

Vybrané značky z portfolia PepsiCo budou spojeny se zápasy národního týmu v nadlinkové i podlinkové komunikaci. Půjde o mix aktivit v tradičních médiích jako je televize, rádia, print, online prostředí i sociálních sítí. Prezentace značek bude probíhat také přímo na stadionech během domácích zápasů českého mužstva, navíc také spolu s produktovou exkluzivitou v kategorii nealkoholických nápojů a slaných pochutin. V outdooru pak bude PepsiCo, jako oficiální partner fotbalové reprezentace, součástí billboardových kampaní.

PEPSICZ a FACR

Stávajícími sponzory české fotbalové reprezentace jsou už značky Puma, Hyundai a Gambrinus. Generálním partnerem reprezentace je společnost T-Mobile.

Josef Neumann v loňském rozhovoru pro MediaGuru.cz uvedl, že firma se v Česku nechce spojovat jen s fotbalem, ale uvažuje i o projektech v hokeji, tenise a nebrání se ani dalším sportům.

-stk-