Digi TV zařazuje filmový kanál AMC a erotický Dorcel

pátek, 18. září 2015, 12:35 Aktuality, TV MediaGuru

Satelitní televize Digi TV spouští v pátek 18. září dva nové programy, filmovou stanici AMC a erotický kanál Dorcel. Oba kanály jsou umístěny do základního balíčku Digi TV, které budou též součástí nové Digi TV. Ta bude spuštěna 1. října 2015.

Zkušební provoz nově zařazených kanálů probíhal od 14. září.  Stanice AMC je zaměřená na celosvětovou filmovou a seriálovou produkci. Přinese například seriály Fear the walking dead, Breaking bad nebo Mad Men.

Dorcel TV z produkce Marc Dorcel, distribuovaný v České republice a na Slovensku společností IFC Media, je už druhým kanálem s erotickou tematikou v základním balíčku. Vzhledem k tematice bude program vysílán od 23. hodiny večerní do 5. hodiny ranní. Ve stejný čas bude Dorcel vysílán i na nové Digi TV, v balíčku extra poběží nonstop.

Nové stanice jsou nabízeny jak na současné technologické platformě (tzv. stará Digi), tak v nové Digi TV, která se spustí od 1. října 2015. K přechodu na novou platformu je nutné, aby byl u zákazníka instalován nový set-top box nebo CA Modul.

-mav-