RWE natočila pro Českého lva spot se známými herci

pondělí, 15. února 2016, 11:46 Aktuality, Reklama MediaGuru

Společnost RWE, jež dlouhodobě podporuje český film, natočila nový televizní spot k příležitosti předávání Českého lva – výročních cen České filmové a televizní akademie (ČFTA).

Stejně jako loni i letos RWE sází na humorný příběh s předními českými umělci, jako je Miroslav Donutil, Bolek Polívka, Barbora Seidlová, Lukáš Pavlásek, Marie Doležalová a další. Mezi nimi chybět nebudou ani hlavní tváře komunikace RWE – Jarmil Škvrna a Lukáš Příkazký. „Svým hereckým výkonem letos zazáří také úsporná LED žárovka, která jako produkt sehrála významnou roli v naší předchozí kampani, a i nyní odkazuje na úspěšnou službu pronájmu LED žárovek,“ dodává Václav Podzimek, Customer Communication Manager společnosti RWE. Televizní spot tentokrát prozradí, kolik herců je potřeba k zašroubování jedné LED žárovky.

Televizní i sponzorský spot poběží od 22. února na stanicích České televize, Nova, Prima, Barrandov a Óčko. Na YouTube kanálu RWE bude ke zhlédnutí prodloužená verze spotu s bonusovými komickými výstupy. Podpora proběhne rovněž na FB profilu a na webové adrese www.rwekarta.cz.

Pod kampaní je podepsána agentura Young & Rubicam. Realizace a postprodukce proběhla ve spolupráci s produkční společností AdWood. Režie se

ujal Daniel Růžička.

-stk-