ČS spustila olympijskou aktivaci, drží „palečky“

čtvrtek, 14. července 2016, 14:29 Aktuality, Reklama MediaGuru

Česká spořitelna, jeden z partnerů Českého olympijského týmu, spustila svou olympijskou aktivaci „Držíme palečky“, v níž chce propojit fanoušky s olympioniky. Aktivace je napojena na dlouhodobý komunikační koncept společnosti „Palečkovi“, s nímž komunikuje od loňského roku.

Projekt bude probíhat zejména v digitálním prostředí - na FB profilu a na webové stránce www.drzimepalecky.cz, kde budou k dispozici informace o sportovcích, zpravodajství z Ria i osobní vzkazy sportovců. Společným jmenovatelem bude fandění a podpora v olympijském období. „Nechceme, aby si lidé jen četli informace, ale aby se mohli zapojit a fandit. Proto například fotografie a videa s hashtagem #drzimepalecky nasdílíme na obou profilech, v našich pobočkách, v českém domě v Riu a olympijském parku Rio Lipno,“ popisuje Lukáš Burda, manažer digitální komunikace České spořitelny. Možné také bude stáhnout si aplikaci pro iOS a Android s emotikony s Palečkovou rodinou a olympioniky, vytvořit v ní půjde i vlastní fandící fotografii.

Aplikace Držíme palečky
Aplikace Držíme palečky

Hlavními ambasadory projektu je Zuzana Hejnová, Jaroslav Kulhavý, Jiří Prskavec, Mirka Knapková a Barbora Špotáková. Ti natočili spot s výzvou o pomoc a podporu fanoušků, který bude k vidění nejen online, ale i v televizi.

Na přípravě kampaně se podílela agentura Concept One. Spot natočil režisér Martin Holub v produkci společnosti Sunny Jim & Friends.

V olympijském parku Rio Lipno bude mít Česká spořitelna fanzónu, jejíž součástí bude rodina Palečků a obří skluzavka.

-stk-