SZIF uvádí podzimní kampaň, opět s Klasáčkem

pondělí, 26. září 2016, 14:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Státní zemědělský intervenční fond (SZIF) spouští podzimní kampaň, další počin z plánované dvouleté propagace, na níž je alokováno celkově 298 milionů korun.

Kampaň podporuje spotřebitelskou soutěž „Střihněte si naše výhry!“, jež probíhá od 26. září do 1. ledna. Jejím principem je sbírat ze zakoupených výrobků oceněných značkami kvality jejich loga, například Klasa, Regionální potravina, Chráněné označení (ZTS, CHZO, CHOP), Český výrobek – garantováno Potravinářskou komorou, BIO Produkt ekologického zemědělství, Evropské značení ekologické produkce. Hlavními výhrami jsou například jízdní kola, kuchyňské roboty nebo poukaz na prodloužený rodinný víkend.

Klasacek

„Pravidla soutěže jsou velmi jednoduchá. Stačí navštívit webový portál akademiekvality.cz, kde je možné si stáhnout a vytisknout herní kartu s třiceti volnými políčky. Do nich se vystřihují a nalepují loga kvality ze zakoupených výrobků. Herní karty bude také možné získat ve vybraných obchodech, kde je bude zákazníkům rozdávat ,promo' tým,“ vysvětluje Vladimíra Nováková, tisková mluvčí SZIF.

Maskotem a průvodcem kampaně je opět Klasáček. Propagace bude probíhat v televizi, rádiu, tisku a na internetu. „Využijeme také SMS marketing. Součástí kampaně bude komunikace přímo v místech prodeje, například formou oblíbených ochutnávek nebo prostřednictvím grafických upoutávek, interaktivních obrazovek a dalších,“ dodává Vladimíra Nováková. Zároveň bude probíhat i roadshow po hypermarketech. 

-stk-