Joj Cinema nabídne posunuté vysílání o hodinu

čtvrtek, 26. ledna 2017, 12:16 Aktuality, TV MediaGuru

Nabídka stanic v posunutém vysílání o jednu hodinu oproti běžnému vysílání v živém vysílání se rozšíří o další stanici. Licenci na program Joj Cinema +1 získala od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání společnost Magical Roof. Stanice Joj Cienma +1 HD zahájí na satelitní platformě Skylinky v pondělí 30. ledna 2017. Stanice Joj už do režimu posunutého vysílání přešla v prosinci loňského roku, kdy zahájil její kanál Joj +1.

Podle licenčních podmínek má být stanice Joj Cinema +1 zaměřena na mužského diváka a má být vysílána v kabelových systémech. Hlavním jazykem vysílání je čeština, rozsah vysílání je stanoven na 24 hodin denně.

Stanice Joj Cinema vysílá v Česku od června 2015, zaměřuje se na filmové fanoušky a přináší česko-slovenské filmy. Je dostupná v nabídce českých i slovenských kabelových a satelitních operátorů. Patří do portfolia skupiny Joj Media House, která na Slovensku provozuje vysílání komerční skupiny Joj a operuje i v outdooru.

joj-cinema

Jako první na českém trhu vstoupily do režimu opožděného vysílání na konci loňského roku stanice Prima s kanálem Prima +1 a slovenská Joj se stanicí Joj +1. Podle svých představitelů reagují na nástup trendu opožděné sledovanosti. Zmíněné stanice vysílají v nabídce operátora Skylink. Šéf Skylinku Jaromír Glisník v prosinci avizoval, že počet stanic v posunutém režimu vysílání se ještě rozšíří.

-mav-