UPC rozšiřuje MyPrime o seriály Universal Studios

středa, 23. srpna 2017, 10:50 Aktuality, TV MediaGuru

Společnost UPC rozšiřuje nabídku své videotéky MyPrime. V české premiéře v ní od tohoto týdne nabídne filmy a seriály z dílny Universal Studios, mezi jinými například Zlatými glóby oceněný seriál Mr. Robot. Nové tituly mají přibývat v průběhu následujících tří let, do konce tohoto roku uživatele MyPrime čeká 40 titulů filmové klasiky a přibývat mají i nejnovější americké seriály. V následujícím roce do videotéky přijde 400 epizod seriálové tvorby a rok později ještě o 100 víc.

Uživatelé videotéky mohou tento rok zhlédnout Apollo 13, Čelisti, Zjizvenou tvář či trilogii Návrat do budoucnosti. K dispozici jsou nově i seriály Panství Downtown či Knigh Rider, v premiéře se představí seriál Game of Silence. Všechny nově přidané filmy a seriály jsou v nabídce v HD kvalitě a s českými titulky nebo dabingem.

Zákazníci UPC ve videotéce MyPrime mohou neomezeně sledovat více než 2 tisíce filmů, seriálů a dětských programů. MyPrime obsahuje i české filmy a pohádky, které čerpají především z Národního filmového archívu. MyPrime mohou zákazníci UPC sledovat i online a bez reklam, prostřednictvím mobilní televize Horizon Go na mobilech, tabletech nebo noteboocích.

-mav-