Štěpán Burda se stal členem představenstva Economie

čtvrtek, 2. ledna 2020, 10:45 Aktuality, Tisk, Lidé MediaGuru

Štěpán Burda střídá v představenstvu Economie Moniku Zahálkovou.

Štěpán Burda, foto: Economia

Štěpán Burda, foto: Economia

Novým členem představenstva mediálního domu Economia byl od 1. ledna 2020 jmenován Štěpán Burda, ředitel divize produkt & IT.  Burda střídá v představenstvu Moniku Zahálkovou. Představenstvo supluje v Economii roli generálního ředitele, protože tato pozice není v současnosti obsazena.

Štěpán Burda je členem nejvyššího managementu firmy od fúze Economie a firmy Centrum Holdings v červenci 2014. Odpovídá za řízení a rozvoj produktového portfolia Economie a IT technologií a dříve v Centrum Holdings čtyři roky řídil vývoj, infrastrukturu IT a projektovou kancelář.

„Vývoj a řízení produktů, stejně jako rozvoj technologických platforem je jednou z klíčových oblastí strategie i významným cílem investic našeho mediálního domu. Je tedy logické, že budou mít tyto oblasti řízení firmy zastoupení v představenstvu společnosti,“ uvedla Zuzana Řezníčková, předsedkyně představenstva.

Složení představenstva Economie je aktuálně následující: Zuzana Řezníčková, předsedkyně představenstva, Lenka Černá, místopředsedkyně představenstva a ve funkcích členů dále Michal Brejcha, Štěpán Burda a Jan Matějů.

-mav-