Amundsen chce s novinkou oslovit prémiovější segment

sobota, 4. dubna 2020, 07:55 Aktuality, Marketing MediaGuru

S novinkou Amundsen Deep Blue chce značka vyjít vstříc spotřebitelům prémiovějšího alkoholu.

Amundsen představuje prémiovou novinku, zdroj: Stock Plzeň-Božkov.

Amundsen představuje prémiovou novinku, zdroj: Stock Plzeň-Božkov.

Společnost Stock Plzeň-Božkov uvádí na trh novinku v podobě vodky Amundsen Deep Blue. Chce se ní oslovit prémiový segment. 

Nová 40% vodka Amundsen Deep Blue je prodávaná v designové lahvi ze slovenského studia Breakpoint. Její jemná chuť tkví v šestinásobně destilovaném kvalitním obilném lihu obsahujícím z 80 % pšenici a ve filtraci přes aktivní uhlí. S novinkou cílí značka na spotřebitele ve věku 25–30 let, kteří vyhledávají samotnou chuť vodky v podobě čistého shotu anebo v jednoduchých drincích.

„Tmavomodrá lahev podtrhuje myšlenku vodky Deep Blue. Amundsen připodobňuje sílu chuťového zážitku z vodky k fascinaci při pohledu na čistou, temnou večerní oblohu. Zároveň podněcuje touhu objevovat a ochutnávat různé kombinace. Novinka má své místo v míchaných drincích, jako je například signature drink Amundsen Deep Fresh,“ komentuje novinku Alexander Suja, group brand manažer společnosti Stock Plzeň-Božkov.

V gastronomii je podle dat společnosti Dotykačka, poskytující pokladní systémy gastropodnikům, Amundsen třetí nejsilnější značkou vodky a zároveň patří mezi ty nejrychleji rostoucí. Pro mladší cílovou skupinu, která raději experimentuje s výraznými chutěmi a mixologií, má v portfoliu vodku ze čtyř druhů obilí, vytvořenou speciálně pro použití v koktejlech, a řadu ovocných likérů likérů Amundsen Fusiøn.

Stock: Republica pomohla značce Božkov ke zvýšení prestiže

pondělí 18. listopadu 2019

-stk-