Forum Nová Karolina má nové značkové obchody

středa, 10. června 2020, 17:45 Aktuality, Retail MediaGuru

Obchodní centrum Forum Nová Karolina v Ostravě po znovuotevření představilo i nové značkové obchody Mango, Deichmann, The Original Barber, Geox nebo Nespresso.

Zdroj: FB Forum Nová Karolina

Zdroj: FB Forum Nová Karolina

Ostravské obchodní centrum Forum Nová Karolina je znovu kompletně otevřeno včetně restaurací, bister a kaváren. Návštěvníkům se představily také nové značkové obchody Mango, Geox, Nespresso, The Original Barber nebo Deichmann

„Jako jedinému obchodnímu a nákupnímu centru na severní Moravě se nám podařilo pro návštěvníky zajistit prodejnu populárního španělského oděvního řetězce Mango,“ uvedl Tomáš Lučan, marketingový ředitel obchodního centra Forum Nová Karolina.

Forum Nová Karolina využívá pro udržení co nejvyšší úrovně hygieny a čistoty svých prostor zvýšenou frekvenci úklidu, dávkovače s dezinfekčním gelem na rušných místech nebo nasazení širokospektrální polymerové molekulové dezinfekci, kterou využívá již od roku 2016. Pro více než tisíc zaměstnanců zajistilo roušky a dezinfekce.

Od začátku vyhlášení nouzového stavu centrum podpořilo výrobu roušek v architektonickém ateliéru a prodejně Vestibul Interier Ostrava, který zaměstnává lidi se zdravotním handicapem. Zásluhou přispěvatelů a veřejné sbírky se nakonec podařilo vyrobit přes 20 tisíc roušek.
 
Obchodní centrum darovalo několik set roušek a dezinfekcí také mezinárodní humanitární organizaci ADRA. Ochranné prostředky využila asi stovka jejich dobrovolníků, kteří pomáhají seniorům. Všichni dobrovolníci navíc dostali dárkovou kartu, kterou můžou utratit kdekoliv v centru.

-zue-