Modrá pyramida radí s bydlením v době pokoronavirové

úterý, 2. června 2020, 15:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

Modrá pyramida spustila edukační kampaň s cílem přiblížit proměny realitního trhu v době pokoronavirové.

Klíčový vizuál aktuální kampaně Modré pyramidy, zdroj: Modrá pyramida

Klíčový vizuál aktuální kampaně Modré pyramidy, zdroj: Modrá pyramida

Modrá pyramida odstartovala novou edukační kampaň, která má osvětlit, jak se promění realitní trh a jak krizovou situaci obrátit k lepšímu alespoň v otázkách bydlení. 

„Za vznikem této komunikace je snaha širokou veřejnost uklidnit a ukázat jí, že i krizovou situaci může otočit k lepšímu. Chápeme, že nenadálé události mohly ovlivnit rozhodnutí lidí, jestli začít rekonstruovat, stavět nebo třeba koupit nemovitost. Není třeba panikařit, naše zkušenosti ukazují, že právě krizová období lze efektivně využít, a dokonce na nich získat. Naším cílem je se o tyto zkušenosti s klienty podělit a dodat jim pro jejich nelehké rozhodování maximální množství informací,” říká Ondřej Suchý, marketingový manažer Modré pyramidy. 

Kampaň je rozdělena několik fází – zatímco první je založená na budování povědomí, další využívá sérii článků rozebírajících realitní téma z různých úhlů. Čtenáři se například dozví, jak na nejlevnější refinancování hypotéky, kdy je lepší nemovitost prodat a kdy ji udržet, jak snížit provozní náklady ve vlastním domě a mnoho dalšího.

K vidění bude kampaň od června v outdooru ve všech regionech republiky, do konce srpna poběží také na internetu, konkrétně na Facebooku, Instagramu a na speciálních webových stránkách www.spravnadoba.cz. Komunikace bude probíhat i na poradenských místech Modré pyramidy. 

Za strategií a kreativou kampaně stojí agentura Brain One, obsah článků má na starosti Obsahová agentura. „Co se kreativní stránky týče, chtěli jsme být co nejjednodušší a maximálně vycházet z nové barevné palety a vizuálního stylu Modré pyramidy. Hlavním motivem je otazník vyskládaný ze stylizovaných ikonek znázorňujících všechny možné činnosti spojené se zlepšováním bydlení. Tuto cestu jsme volili i s ohledem na využití v online prostředí, kde hodně spoléháme na kratší animované formáty,” vysvětluje Marek Linhart, kreativní ředitel Brain One.

-stk-