Tesco zavádí svou službu Zásilka pro celou ČR

úterý, 2. června 2020, 10:25 Aktuality, Retail MediaGuru

Tesco nabízí doručení online nákupů po celém území ČR, tedy všem 10,6 milionům zákazníků. Objednat si mohou více než tisíc produktů.

Až tisíc produktů nabízí nová rozšířená služba online nákupů Tesco, zdroj: Tesco ČR

Až tisíc produktů nabízí nová rozšířená služba online nákupů Tesco, zdroj: Tesco ČR

Obchodní řetězec Tesco rozšiřuje svou službu Tesco Zásilka na celé území České republiky. Nabízí nově doručení online nákupů všem 10,6 milionům zákazníků, kteří si mohou takto objednat více než jeden tisíc produktů. V nabídce jsou trvanlivé potraviny, drogérie, nápoje, potřeby pro děti a domácnost či krmiva pro domácí zvířata. 

Objednané zboží je zabaleno do balíku a doručeno kurýrem nejpozději do třech pracovních dnů. Ceny jsou stejné jako v kamenných prodejnách. Nastavení služby stejně jako rozšiřování počtu nabízených produktů bude postupně upravováno na základě zpětné vazby a potřeb zákazníků. Doručení Zásilky je zpoplatněné fixní částkou 99 Kč. Jedinou podmínkou je velikost a hmotnost balíku – produkty se musí vejít do krabice o rozměrech 54x34x22 cm a maximální váze 15 kg

Službu Tesco Zásilka řetězec uvedl na trh letos v dubnu v podobě předem připraveného balíčku 24 nezbytných trvanlivých potravin a hygienických potřeb ve snaze pomoci zákazníkům, pro které bylo obtížné se dostat do obchodů a nakoupit si.

Tesco nabízí rozvoz potravin prostřednictvím služby Online nákupy od roku 2012. Momentálně rozváží v 10 krajích ČR a je dostupná až 5 milionům zákazníků po celé republice. Zákazníci také mohou využít službu Klikni + Vyzvedni, kdy si objednají svůj nákup a následně si ho vyzvednou přímo v obchodě.

Tesco zavádí novou službu pro online nákupy

čtvrtek 2. dubna 2020

-zue-