Krajčovičová a Kütner nastoupili do webu Newstream.cz

pondělí, 13. prosince 2021, 18:15 Aktuality, Internet & Mobil, Lidé MediaGuru

Do redakce byznysového webu Newstream.cz nastoupili Katarína Krajčovičová a Dušan Kütner.

Katarína Krajčovičová a Dušan Kütner, zdroj: Newstream.cz

Katarína Krajčovičová a Dušan Kütner, zdroj: Newstream.cz

Do redakce byznysového webu Newstream.cz nastoupili Katarína Krajčovičová a Dušan Kütner.

Katarína Krajčovičová nastoupila na pozici projektové a obchodní manažerky společnosti Newstream agency, která vydává Newstream.cz. Její specializací je tvorba brandu a strategická komunikace. Dosavadní kariéru má spojenou především se světem start-upů. Účastnila se mezinárodního akcelerátoru Wayra CEE v Praze, podílela se na komunikační strategii kampaně Equal Pay Day 2021, kde působila i v mentoringovém týmu. 

Dušan Kütner nastoupil na pozici ekonomického redaktora a editora. V médiích pracuje od ledna 2001. Prošel regionálními redakcemi MfDnes, ekonomickou redakcí ČTK a deníkem E15, odkud přešel do Newstreamu. Ve volném čase píše o muzice, je členem Akademie populární hudby. 

Zpravodajský server Newstream.cz, zaměřený na informace ze světa peněz a byznysu, vznikl letos v červenci. Majoritním investorem je podnikatel Radomír Lapčík, spoluzakladatelkou a CEO je bývalá dlouholetá šéfredaktorka E15 Tereza Zavadilová.

Základní tým webu dále tvoří Petra Jansová (ex E15 a Aktuálně.cz), Veronika Kudrnová (dříve E15, Peak a Economia), Stanislav Šulc (dříve Vltava Labe Media), stálými spolupracovníky jsou novináři Jana Havligerová, Zdeněk Pečený, Dalibor Martínek, Arsen Lazarevič, externě se serverem spolupracuje například Darina Křivánková či vědecký redaktor Josef Tuček. Na videoseriálu Victory Club, který Newstream.cz spustil letos v listopadu, režijně a výrobně spolupracuje tým Zory Cejnkové.

Vznikl nový byznysový web Newstream, vede ho Zavadilová

neděle 4. července 2021

-mav-