Billa uvedla novou privátní značku na grilování

sobota, 14. května 2022, 08:20 Reklama, Marketing, Aktuality MediaGuru

Nová privátní značka Grill Party se zaměří na sezonní grilování.

Klíčový vizuál k uvedení privátní značky Grill Party, zdroj: Billa

Klíčový vizuál k uvedení privátní značky Grill Party, zdroj: Billa

Obchodní řetězec Billa rozšiřuje portfolio svých privátních značek o Grill Party, jež se zaměří na sezonní grilování. Představí ji kampaní napříč komunikačními kanály.

Pod značkou Grill Party nabídne Billa na 60 výrobků, jednak zboží ze segmentu potravin – několik druhů mas určených pro grilování, sýry, omáčky, ale i pečivo a zeleninu, jednak i nutné pomůcky na grilování, jako například tuhé podpalovače, grilovací kleště či servírovací tácky a prkénka.

Cílem zavedení nové privátní značky je nabídnout zákazníkům atraktivní sortiment určený pro okamžité grilování. Launch je načasován před filipojakubskou nocí a pálením čarodějnic, těsně před startem grilovací sezóny. „Lidé si grilování obecně spojují především s příjemnou atmosférou se svými blízkými, a hlavně s dobrým a kvalitním pohoštěním na stole. Širokou nabídku produktů Grill Party uvítá každý, kdo si během léta pravidelně grilování užívá a chce mít jistotu, že svým hostům nabídne jídlo připravené z dobrých a kvalitních surovin,“ uvádí Lucie Průšová, marketingová ředitelka Billa ČR.

Stejně jako u dalších privátních značek Billy i výrobky Grill Party jsou vyráběny převáženě českými výrobci, kteří procházejí pravidelně interními audity kvality a splňují požadavky na kvalitu vyráběných výrobků podle předem stanovených norem.

Značku podpoří reklamní kampaň, jež představí nabízené potraviny v kombinaci s tipy na úpravu jednotlivých pokrmů. Poběží až do konce října, kdy grilovací sezóna obvykle končí, v televizi, tisku, rádiu a v místě prodeje. Důležitou součástí bude komunikace na sociálních sítích a na blogu Gusto Academy s recepty.

Značka Grill Party je již 19. privátní značkou v sortimentu Billy. Celkový podíl privátních značek na obratu firmy byl za loňský rok více než 22 %.

-stk-