Vivantis v kampani nabádá k dělání radosti sobě i druhým

čtvrtek, 1. prosince 2022, 07:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Vivantis spouští novou reklamní kampaň. Připomíná svým zákaznicím, že Vánoce jsou příležitostí, jak dopřát lepší pocit druhým i sobě.

Zdroj: Vivantis

Zdroj: Vivantis

E-shop Vivantis, jenž nabízí vše „od kabelky po parfém“, spouští novou kampaň v rámci nové strategie. Misí značky je nenechat lidem proklouznout žádnou příležitost jen kvůli tomu, že se necítí být ve své kůži kvůli vzhledu. „Ať už se jedná o příležitost potkat, nadchnout, cítit blízkost nebo rozesmát, vypadat dobře není povrchní záležitost. Cítit se dobře naopak zásadním způsobem ovlivňuje naše sebevědomí, úspěch, náladu i vztahy s ostatními,“ popisuje Kristýna Ochvatová z YYY Agency, jež je pod kampaní podepsána. 

V předvánoční kampani Vivantis připomíná zákaznících, že Vánoce jsou příležitost dopřát ten lepší pocit nejen druhá, ale i sobě. Reaguje tak na výzkum, který ukazuje, že lidé často objednávku dárků spojí i s něčím pro sebe. „Kampaň pracuje také s příjemným pocitem při rozbalování očekávané zásilky z e-shopu, který je emocemi podobná právě rozbalování dárků,“ doplňuje Ochvatová. 

Kampaň je rozdělena na více fází. V první se snaží co nejsugestivněji ukázat moment, kdy si svůj vytoužený nákup zákazník poprvé osahá. „Nejedná se o jeden z desetitisíců parfémů, párů bot nebo šaty, ale o vaše vysněné, pečlivě vybrané kousky,“ popisuje myšlenku kreativní ředitel YYY Agency Marek Linhart.

K vidění bude kampaň na YouTube, v display formátech a také v outdooru. Využívá videoreklamu a vizuály s příležitostmi, které jsou promítnuty přímo do obalů nebo šťítků produktů.

Produkci zajistila společnost Bumerang Film. Režie se ujal Double N.

-stk-