Kristiina Mäki spolupracuje s KPMG, zapojí se do řady aktivit

středa, 10. května 2023, 11:20 Aktuality, Marketing MediaGuru

KPMG Česká republika navázala partnerství s běžkyní Kristiinou Mäki, která se zapojí do náborových i klientských aktivit společnosti.

Kristiina Mäki, zdroj: KPMG

Kristiina Mäki, zdroj: KPMG

KPMG Česká republika uzavřela partnerství s běžkyní Kristiinou Mäki. Mnohonásobné mistryni Česka i Finska v bězích od 800 do 5000 metrů poskytuje vedle finanční podpory také právní a konzultační služby. Mäki se zapojí do náborových a klientských aktivit poradenské a auditorské společnosti i advokátní kanceláře KPMG Legal.

Prvním výsledkem spolupráce je film Auditor, který KPMG uvede 5. června 2023. Finalistka olympiády Mäki v něm ztvárnila jednu z rolí, přičemž vedle angličtiny využila i rodnou finštinu.

„Ze spolupráce s KPMG mám velkou radost. Mile mě překvapilo, že jsme udělali i vtipnou kulturní vložku. Těším se, až film vyjde, a také na další společné projekty,“ říká Kristiina Mäki.

„Kristiinu jsme oslovili, protože je to výrazná osobnost, která dělá precizně všechno, co k profesionálnímu sportu patří – zodpovědně trénuje, kompenzuje, regeneruje a otevřeně komunikuje s veřejností, a to nejen když se jí daří, ale i když zrovna překonává překážky. Je tak vzorem a inspirací pro dětské atlety i dospělé běžce, kterých máme v KPMG mnoho,“ vysvětluje Štěpán Kačena, šéf marketingu české kanceláře KPMG.

KPMG Česká republika je na sportovním poli partnerem Velké kunratické a Night Runu, pořádá i vlastní štafetu na 4x 1500 metrů Extra míle KPMG. Její zaměstnanci se pravidelně účastní i Vltava Runu, Pražské štafety pořádané RunCzechem a dalších závodů.

Partnerství KPMG a Mäki zprostředkovala sportovní agentura Jana Koukala Sportegy.

-mav-