Httpool zahajuje na českém trhu spolupráci s Pinterestem

úterý, 1. srpna 2023, 08:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Httpool navazuje na českém trhu spolupráci s platformou Pinterest.

Zdroj: Shutterstock

Zdroj: Shutterstock

Společnost Httpool ze skupiny Aleph, která je globálním poskytovatelem digitální inzerce ve více než 50 zemích, oznamuje partnerství s Pinterestem. Bude tak zprostředkovávat reklamní řešení napříč CEE, a to i v regionech, kde tato vizuální platforma své inzertní služby doposud nenabízela.

Pinterest využívá v současnosti více než 460 milionů lidí na světě, v České republice má přes 1,6 aktivních uživatelů, z toho téměř 30 % tvoří lidé ve věku 45–54 let. „Pinterest je jedinečná platforma s plnohodnotným marketingovým funnelem, kde samotné reklamy mohou být smysluplným obsahem,“ říká Bill Watkins, Chief Revenue Officer společnosti Pinterest. 

„Ze spolupráce s Pinterestem máme radost a jsme nadšeni, že můžeme díky ní pomoci naší síti, která čítá více než 21 tisíc inzerentů, dosahovat vytyčených cílů a jejich růstu, a to díky zapojení publika, které na tuto platformu chodí nakupovat,“ komentuje Gaston Taratuta, zakladatel a generální ředitel společnosti Aleph, a dodává: „Pinterest je diferencovaná platforma, kam uživatelé často přicházejí s cílem něco si koupit. Naši klienti nyní budou mít příležitost podpořit povědomí o značce, ale i následné konverze k nákupu.“

-stk-