Paul na své výročí zlevní makronky a uvede barety

pátek, 1. září 2023, 07:40 Aktuality, Retail, Reklama MediaGuru

V rámci oslav 15. výročí v Česku nabídne pekařství Paul makronky za 15 Kč. Uvede také limitovanou edici baretů díky spolupráci s TONAKem.

Barety inspirované makronkami, zdroj: Paul Bakery

Barety inspirované makronkami, zdroj: Paul Bakery

Francouzská síť pekařství Paul si letos připomíná 15 let na českém trhu. Na přelom srpna a září proto chystá speciální kampaň, která zákazníkům nabídne nejen tradiční makronky za speciální cenu, ale díky spolupráci s TONAK také kolekci baretů inspirovaných touto cukrovinkou.

Všechna pekařství, s výjimkou toho na Letišti Václava Havla Praha, nabídnou v rámci oslav makronky za 15 Kč. Speciální akce odstartuje 28. srpna a potrvá po dobu 15 dnů. „15 let na českém trhu si oslavu zaslouží. Když jsme přemýšleli nad tím, jakým produktem z naší nabídky toto jubileum oslavit, makronky byly jasnou volbou,“ říká Filip Kubernat, Bussines Unit Director Paul Bakery.

Barety jsou vyrobeny ve třech pastelových odstínech a k dostání budou po dobu jednoho jediného dne na pobočce na I. P. Pavlova

Za ideou projektu stojí agentura MSL Czech Republic, která zaštiťuje partnerství brandů a komplexní PR, spolupráci s influencery zajišťuje agentura Welovefun.

Historie pekařství Paul se u nás začala psát v roce 2008, kdy byla v OC Atrium Flora otevřená první pobočka. Za 15 let pak přibylo dalších 20, poslední otevřenou je ta v pražském Quadriu. 

-mav-