Skip Pay se v předvánoční kampani spojuje s Disney

neděle, 5. listopadu 2023, 07:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Skip Pay získal k předvánoční kampani licenci od Disney. Součástí je soutěž o zájezd do Disneylandu.

Zdroj: Skip Pay od ČSOB

Zdroj: Skip Pay od ČSOB

Fintech Skip Pay od ČSOB spouští předvánoční kampaň, s níž chce oslovit nové i stávající klienty. Součástí kampaně, pro niž dostala značka licenci od Disney, je i soutěž o dva letecké VIP zájezdy do pařížského Disneylandu. 

„Kampaň jsme vytvořili celou in-house. V rámci spolupráce se nám podařilo získat práva k užití grafických ochranných známek od studia Disney, díky čemuž je kampaň na současném trhu poskytovatelů platebních služeb unikátní – žádný jiný finanční subjekt v Česku letos tato práva nezískal. Na takové pracovní nástroje si zkrátka chcete sáhnout sami,“ říká Tomáš Krásný, šéf marketingu Skip Pay. 

Do soutěže budou zařazeni noví i stávající uživatelé účtu Plus od Skip Pay, jehož součástí je Mastercard Skip Pay karta, kteří jejím prostřednictvím od 16. 10. do 11. 11. nakoupí alespoň pětkrát za 200 Kč. Hlavní výhrou jsou  dva letecké zájezdy pro čtyři osoby do pařížského Disneylandu včetně ubytování, stravy, VIP programu a předplacené karty.

Akviziční složka kampaně je podpořena v online marketingových kanálech. Základ tvoří PPC (search, display) na Google, Seznamu a sociálních sítích (Facebook, Instagram), kde je podpořena vizibilita kampaně sponzorovanými příspěvky. Retenční složku zajišťuje propagace na webu Skip Pay, v zákaznické zóně, a také prostřednictvím e-mailingu, stories a push notifikacemi přímo v mobilní aplikaci Skip Pay. 

Skip Pay si od kampaně slibuje rozšíření povědomí o BNPL i utužení vztahu s těmi, kteří již metodu využívají. Novým klientům přibližuje odloženou platbu jako nástroj, se kterým mohou zvládnout konec roku a koncentrované výdaje s trochu větším klidem. Zároveň investuje do stávajících zákazníků a dává jim tak o důvod víc zodpovědně využívat svůj účet Plus. I

„Plus účet nabízí zákazníkům lepší regulaci cash flow a bezpečí při placení u neznámých obchodníků. Zároveň poskytuje benefity v podobě prodloužení záruky o rok déle, než stanoví zákon, nebo třeba pojištění proti krádeži a rozbití zdarma, a to u většiny zboží nad 1500 korun,“ vysvětluje Tomáš Krásný.

-stk-