Jägermeister nasazuje Jäžíška, dárky má v eko obalech

středa, 13. prosince 2023, 09:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Ve své předvánoční kampani vsadil Jägermeister na Jäžíška. K lahvím navíc naděluje dárky v eko obalech.

Zdroj: Jägermeister

Ozdoby na strom, svetr zakladatele značky Curta Masta, ponožky nebo sadu skleniček rozdává výrobce Jägermeisteru svým zákazníkům za nákup lahví v rámci letošní kampaně s názvem „Pravé #namražené Vánoce“. V rámci dárkového balení přechází značka navíc na využití 100% udržitelného materiálu. Jedná se o první krok, na který budou v roce 2024 navazovat další aktivity, v rámci kterých chce Jägermeister ukázat ekologickou cestu.

Kampaň se odehrává na webu Pravé Vánoce jsou namražené. „Letošní Vánoce ladíme v duchu naší celoroční kampaně, v níž informujeme o správné teplotě podávání Jägermeisteru. Chceme naše zákazníky ale především potěšit a pobavit. Vsadili jsme proto na takové typické vánoční dárky, jako jsou koule na strom, ponožky, svetr s jelenem a podobně. Nejpopulárnější dárek jsou ale originální Jägermeister skleničky, díky kterým si mohou spotřebitelé vychutnat ledově namraženého Jägermeistera z pohodlí domova. A za jednu zakoupenou láhev jich dostanou rovnou šest,” uvádí Kateřina Legátová, Senior Brand Manager Jägermeistera pro ČR. Kreativu vánoční kampaně vyvinul tým Jägermeisteru interně.

Mechanika rozdávání dárků je následující: za určitý počet zakoupených lahví si může spotřebitel vybrat vlastní dárek. Nutné je zakoupit alespoň půllitrovou láhev a doložit to účtenkou.  Základní výhrou za jednu láhev jsou skleničky, za dvě láhve získává ponožky či typický brandový zlatý řetěz, za tři láhve party lampa nebo kulaté ozdoby na vánoční strom a za čtyři láhve vánoční svetr. Každý spotřebitel, který zaregistruje celkově pět lahví, má šanci vyhrát custom Jägermeister lyže. Na konci akce proběhne slosování a tři zákazníci získají profesionální freeride lyže vyrobené v skandinávské firmě Åre av Åre Skidfabrik plně na zakázku. Zapojit se do akce je možné až do konce roku.

Všechny dárky jsou baleny ekologicky. „Hnědá třívrstvá lepenka, ze které jsou obaly na dárky z vánoční rozesílky vyrobené, neobsahuje chemickou buničinu ani Coldfoil, jako klasické obaly. To znamená, že každý obal je plně recyklovatelný,” vysvětluje Legátová. Při výrobě jsou vzniklé ořezy a veškerý technologický odpad dále zpracovávány. Pro tisk na obaly používá značka vodou ředitelné barvy, bez minerálních olejů či akrylátů, které jsou šetrné k životnímu prostředí. Na rozdíl od natírané lepenky neobsahuje tato varianta biosložky, uhlíková stopa je tedy u tohoto materiálu zanedbatelná. Obalové materiály z FCS certifikovaných materiálů zaručují, že těžba dřeva a jiných nedřevních lesních produktů, zachovává lesní biodiverzitu, produktivitu i přírodní procesy a nejde na úkor lesních zdrojů, ekosystému nebo dotčených místních komunit.

-stk-