Petr Majerik opouští vedení Economie

pondělí, 15. června 2015, 18:18 Lidé MediaGuru

Petr Majerik se po půl roce rozhodl opustit společnost Economia.

Funkci ředitele divize product management & business development mediálního domu Economia opouští k 30. červnu Petr Majerik. Dohodl se na tom se společností Economia.

"Své další uplatnění budu řešit v následujících měsících, neodcházím za nějakou konkrétní nabídku," uvedl pro MediaGuru.cz Petr Majerik. Dodal, že s vedením se na svém odchodu dohodl už před nějakou dobou. Z vedení společnosti, do které přišel letos na začátku roku, odchází v dobrém.

Jméno nového ředitele divize chce Economia oznámit po ukončení výběrového řízení. Hlavním kritériem pro výběr nového Business Development managera budou znalosti online prostředí a předchozí zkušenosti z rozvoje digitálních produktů. Economia uvedla, že zjednoduší strukturu divize s primárním zaměřením na inovace a rozvoj digitálních produktů a new business development.

Majerik strávil většinu své profesní dráhy v oblasti mediálního plánování a nákupu, v níž zastával mj. vrcholové manažerské pozice v mediálních agenturách Carat či ZenithOptimedia. Do vedení Economia přišel letos v lednu z pozice ředitele mediálního zastupitelství Atmedia.

-mav-