Barrandov nasadí show Tchyně, Popelka nebo Babicu

středa, 05. srpna 2015, 10:18 TV MediaGuru

Televize Barrandov zařadí do podzimního vysílání nové reality show a seriály.

Televize Barrandov zahájí vysílání podzimních pořadů 17. srpna. Přinese mj. novou reality show Tchyně, která má dávat „rodiny do pořádku“.  Hlavní role se ujme Monika Štiková. Do vysílání půjde každou středu po pořadu Vtip za stovku. Novinkou je také soutěžní hra s prvky reality show Popelka, v níž čtveřice soutěžících se ve stanoveném časovém limitu „proměňuje do krásy“. Vysílat se bude každý všední den v 16:20.

Na obrazovky TV Barrandov míří také Jiří Babica, který společně s kuchařem Jaroslavem Sapíkem uvede nový pořad Babica vs. Sapík. Kulinářská show se poprvé objeví 5. září, do vysílání bude zařazena vždy v sobotu a v neděli.

Vedle těchto formátů se rozšířila i původní hraná tvorba, kterou spolu se Stopami života a dalšími díly seriálu Soudkyně Barbary rozšíří nový seriál Podvodníci. Ten má rozkrývat kauzy, které jsou divákům známy z reálného života. V průběhu podzimu na televizní obrazovky vstoupí i zcela nový komediální seriál Bezdružice.

Barrandov nadále pokračuje se svými pořady Sejdeme se na Cibulce, Intim s Heidi Janků, Kurňa, co to je?, Neuvěřitelný týden, Vtip za stovku či Exkluziv Kateřiny Brožové. Změny se dotknou show Nikdo není perfektní, která na podzim startuje s novou moderátorskou dvojicí Jiří Krampol a Mahulena Bočanová. V novém se představí i Barrandovská SedmičkaAlicí Bendovou.

Podrobný přehled si můžete prohlédnout zde: Presskit_Pozdim2015_TVB

-mav-