Mafra angažuje Pavlíkovou, má zlepšovat portfolio

čtvrtek, 07. ledna 2016, 09:30 Tisk MediaGuru

Do mediální skupiny Mafra přichází bývalá šéfredaktorka společenského a ženského týdeníku.

Do mediální skupiny Mafra nastupuje Jiřina Pavlíková, bývalá šéfredaktorka nejprodávanějšího tuzemského týdeníku Rytmus života. Informaci MediaGuru.cz potvrdila šéfka komunikace skupiny Mafra Miloslava Nováková. „Mediální skupina Mafra se dlouhodobě zaměřuje na vyhledávání kvalitních a schopných profesionálů na mediálním trhu. Jiřina Pavlíková je tak jednou z dalších osobností, které jsou akvizičním výsledkem tohoto směřování," uvedla.

Co konkrétně bude mít Jiřina Pavlíková na starosti, zatím není jasné. Její příchod do skupiny Mafra ale může souviset se záměrem skupiny posílit své aktivity na magazínovém trhu. „V týmu Mafra se bude podílet na zlepšování současného portfolia mediální skupiny,  včetně jejího posilování např. v oblasti magazínů," uvedla bez bližších podrobností Mafra.

Jiřina Pavlíková je spjata především s týdeníkem Rytmus života. V redakci tohoto společenského týdeníku pracovala už v letech 2001-2008, poté zamířila do konkurenční Sanomy, kde stála v čele redakce týdeníku Vlasta. Následně se do vedení Rytmu života vrátila, z jeho čela odešla na podzim 2015.

-mav-