Mall.cz zahajuje největší kampaň, jde poprvé do TV

pondělí, 27. května 2013, 15:04 Reklama MediaGuru

Internetová nákupní galerie Mall.cz spustí 1. června největší kampaň ve své historii. Poprvé bude komunikovat i v televizi.

Svoji dosud největší reklamní kampaň spouští 1. června internetová nákupní galerie Mall.cz. Poprvé bude její součástí také televizní reklama. Kromě televize v kampani Mall.cz využije rádio, internet a OOH nosiče.

Kampaň, která poběží do 30. června, bude pro Mall.cz historicky největší, a to rozpočtem i počtem zapojených kanálů. Podle informací Mediaguru.cz činí rozpočet na červnovou kampaň řádově desítky milionů korun. V loňském roce investoval Mall.cz do médií podle hrubých monitorovaných cen společnosti Admosphere 150 milionů korun.

Reklamní spot vytvořila agentura Woman Barbory Novotné. Režie se ujal Jakub Sommer v produkci společnosti Bistro films. Hudbu složil Roman Holý. „Cílem spotu bude zvýšit povědomí o značce Mall.cz a ukázat široký sortiment našeho obchodu,” říká Marek Liška, generální ředitel společnosti Mall.cz.

Podobně laděná bude i kampaň v celostátní síti lokálních rádií. Doplní ji produktová komunikace na OOH nosičích a na internetu. Využito bude široké spektrum od bigboardů přes citylighty po reklamu v metru, v případě internetové reklamy půjde o bannery.

-kch-