Mall.cz spustí kampaň, je větší než na jaře

čtvrtek, 26. září 2013, 11:16 Reklama MediaGuru

Mall.cz spustí od 1. října podzimní kampaň, jejímž klíčovým slovem bude „hřejivost“.

Společnost Mall.cz zahájí 1. října podzimní kampaň. Nová komunikace předčí svou velikostí letošní jarní kampaň, do které podle marketingového ředitele Petra Matouška společnost investovala nízké desítky milionů v součtu.

Klíčovým slovem celé předvánoční kampaně bude „hřejivost“. „V první polovině roku jsme se vydali cestou reklamy, která má navozovat pozitivní emoce, a  úspěch jarní kampaně nás přesvědčil, že jsme udělali správně. Proto je ústředním motivem předvánoční kampaně „hřejivost“ – toto téma se propisuje jak do vizuální, tak do textové stránky kampaně,“ vysvětluje generální ředitel Mall.cz Marek Liška.

Stejně jako na jaře bude součástí kampaně televizní reklama, rádio, outdoor a internet.

Reklamu v televizi Mall.cz tentokrát rozdělí na dvě fáze. V první polovině října poběží zpívaný imageový spot. Následovat budou nové spoty, které se zaměří na produkty nabízené obchodem. Spoty opět vytváří tvůrčí tým v čele s Barborou Novotnou z agentury Woman  a režisérem Jakubem Sommerem. Produkci zajistila společnost Bistro Films.

Vizuál pro CLV

Televizi doplní další kanály, konkrétně celostátní rádia, venkovní nosiče a online. Obchod využije široké spektrum nosičů od bigboardů přes citylighty, z nichž některé budou dokonce v hřejivé pletenině, po reklamu v metru. V případě internetové reklamy půjde o bannery. I zde bude reklama především produktová, s důrazem na dopravu zdarma, kterou Mall.cz zavedl v červnu tohoto roku.

-kch-