Mluvčím UPC ČR se stal Martin Pavlíček

pondělí, 28. dubna 2014, 10:20 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Na pozici ředitele korporátní komunikace společnosti UPC Česká republika nastoupil od poloviny dubna Martin Pavlíček, který bude mít na starosti oblasti interní a externí komunikace i aktivit společenské odpovědnosti. Zároveň bude působit jako tiskový mluvčí společnosti.

Martin Pavlíček přichází do UPC z pozice ředitele firemní komunikace, kterou zastával poslední tři roky ve společnosti Unipetrol. Ve společnosti zodpovídal za celkovou komunikační strategii holdingu – nástroje interní komunikace, vztahy s novináři, společenskou odpovědnost a podporu oblastí marketingu a veřejných vztahů.

Ve skupině ČEZ působil nejdříve ve vnitřní komunikaci, posléze jako tiskový mluvčí a manažer komunikace i sociálních médií. Jako mluvčí se specializoval na nové technologie v energetice a spolupracoval na projektech regionálního sponzoringu a společenské odpovědnosti skupiny.

Martin Pavlíček vystudoval bakalářský obor Mass Media and Communication na State University of New York a poté magisterský obor Master in Professional Communication and Public Relations na La Salle University of Philadelphia. Před dvěma lety získal titul MBA v oboru marketing na University of New York in Prague. Na této škole v současné době rovněž vyučuje předmět Advanced PR.

-mav-