T-Mobile pokračuje s podporou českého fotbalu

úterý, 26. srpna 2014, 10:48 Aktuality, Marketing MediaGuru

T-Mobile se dohodl se společností STES, nositelkou marketingových a reklamních práv Fotbalové asociace České republiky (FAČR), na podmínkách pokračování partnerství. Nová dvouletá smlouva začne platit od 1. září letošního roku. Operátor tak zůstává generálním partnerem fotbalové reprezentace minimálně do evropského šampionátu Euro 2016, který bude hostit Francie.

„Věříme, že naši fotbalisté postoupí na Euro 2016. V rámci pokračující spolupráce se chceme podílet zejména na zlepšení image českého fotbalu a zvýšení bezpečnosti na stadionech,“ říká Milan Vašina, generální ředitel T-Mobile.

Operátor pomohl FAČR připravit kampaň „Jeden za všechny, všichni za jednoho“. Fotbalová reprezentace bude v rámci smlouvy získávat od svého partnera finanční bonusy nejen za výsledky, ale také za aktivity, které povedou k jejímu pozitivnímu vnímání ze strany médií a veřejnosti.

FAČR společně s T-Mobile chystá vytvoření databáze konfliktních návštěvníků fotbalových zápasů a systém identifikace, který umožní zamezit těmto lidem přístup na stadion, a zvýšit tak bezpečnost během fotbalových utkání. Kromě toho jedná operátor s FAČR a STES o zajištění internetové konektivity na stadionech 1. ligy a dalších službách.

V neposlední řadě vyvíjí T-Mobile pro FAČR mobilní aplikaci, jež bude fanouškům poskytovat například podrobné informace o fotbalové reprezentaci. Aplikace bude dostupná pro operační systémy iOS, Android a Windows Phone a operátor ji zařadí do nabídky v prvním čtvrtletí roku 2015.

T-Mobile je generálním partnerem české fotbalové reprezentace od roku 1998. Stávající smlouva vyprší 31. srpna.

-kch-