Pepsi podpoří na Vánoce nápoj vybraný zákazníky

čtvrtek, 24. listopadu 2016, 11:20 Reklama MediaGuru

Vánoční kampaň nasazuje také Pepsi. Podpoří svou novou recepturu.

Společnost PepsiCo spouští svou vánoční kampaň, v níž podpoří novou recepturu svého klíčového kolového nápoje Pepsi s chutí koly s cukrem. Ta byla uvedena na přání zákazníků, následně otestována v rámci letní aktivace Souboj chutí.

„Vánoce jsou jednou z mála příležitostí v roce, kdy máme čas na své blízké a užíváme si společně strávené momenty,“ popisuje základ kampaně Michal Šlechta, manažer značky Pepsi v ČR a SR.

Vánoční kampaň odstartovala v televizi, dále využije rovněž BTL aktivity a ambientu v podobě netradičního vánočního stromku v obchodním centru Letňany, prostřednictvím kterého budou moci lidé od začátku prosince posílat vzkazy, přání nebo pozdravy svým blízkým. Součástí stromku bude velkoformátová LCD obrazovka, na které se tyto zprávy budou průběžně zveřejňovat. Na speciálně vytvořené webové stránce www.pravachutvanoc.cz (spuštěna od 28. listopadu), lidé zadají svůj vzkaz a konkrétní čas zveřejnění a zprávu odešlou. Na webové stránce nebude chybět ani možnost sledovat vánoční stromeček se vzkazy lidí přes streaming.

Kampaň bude dále k vidění i v místě prodeje – ve vybraných obchodech budou Pepsi plechovky vyskládané například do podoby vánočního stromečku.

Pod kampaní je podepsána reklamní agentura Mark/BBDO. Digitální část zajišťuje agentura Triad Advertising. Produkci má na starosti Ritual Communication. 

Vánoční kampaň spustil rovněž hlavní rival Pepsi značka Coca-Cola. Více se o ní dočtete zde.

-stk-