Nestlé podporuje kávovar Movenza pomocí HbbTV

středa, 07. prosince 2016, 10:38 Aktuality, Reklama, TV MediaGuru

Mediální agentura Optimedia nakoupila prostřednictvím Media Clubu inzerci pro klienta Nestlé v rámci HbbTV vysílání televize Prima. Představuje nový kávovar Movenza. Kampaň poběží do 18. 12. Kreativní zpracování a vývoj aplikace připravila společnost Hybrid, contentová agentura Newcast zajistila propojení s e-shopem a remarketing přes SMS zprávy.

Kampaň pracuje s formáty, které jsou v rámci přímého nákupu inzerce v HbbTV vysílání na TV Prima dostupné. Jedná se o formát red button switch-in (zobrazuje se vždy po přepnutí kanálu), synchro (je synchronizovaný pouze s televizními spoty klienta Nestlé), videospot (přehrává se v aplikaci PrimaPlay) a menu button (je dostupný v rozcestníku nabídky TV kanálů skupiny Prima).

„Od HbbTV podpory si slibujeme kreativní oslovení náročnější cílové skupiny, pro niž je kávovar především určen. Věříme, že technologie HbbTV se díky efektivnímu propojení na náš e-shop ukáže jako efektivní prodejní kanál pro naše produkty,“ uvedla Hana Kurelová, manažerka značky Nescafé Dolce Gusto.

ndg_hbbtv

-mav-