Vinea dále rozvíjí svůj koncept oživování vinic

pátek, 04. srpna 2017, 07:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

Značka Vinea z portfolia společnosti Kofola spustila začátkem srpna svou letošní letní kampaň. Rozvíjí v ní dále svůj koncept oživování vinic. Zatímco v loňském roce vyzývala k „adopci“ zchátralého vinohradu a jeho záchraně, letos chce do vinic vrátit život tancem a hudbou.

„Vinea je šťavnatá, osvěžující a vášnivá limonáda. Dokáže si vychutnávat život a radovat se z plodů, které nám přináší vinice. Chceme, aby kampaň dokázala rozproudit krev v žilách, aby si lidé vychutnávali letní dny, nechávali se unést tancem a hudbou, a aby ve vinicích objevili stejný život, jaký v nich vidíme my,“ popisuje brand manažerka značky Vinea Lubica Mieresová s tím, že oslovit chtějí především spotřebitele starší 25 let.

Kampaň poběží do 17. září v televizi, na internetu a v místě prodeje. V televizi bude nasazen spot na stanicích skupiny Nova, Prima a Barrandov a na slovenské JOJ. V digitálním prostředí využije YouTube, Facebook a Instagram.

Kreativa kampaně pochází z dílny agentury Istropolitana Ogilvy. Produkci zajistila společnost Hitchhiker Films. Režie se ujal Juraj Janiš.

-stk-