BB Box jde do Mladé Boleslavi a Ústí nad Labem

neděle, 1. března 2020, 08:20 Aktuality, Retail MediaGuru

BB Boxy jsou nově k dostání v regionech Mladé Boleslavi a Ústí nad Labem. Roste zájem o catering, firmy za něj letos údajně utratí 1,1 miliardy korun.

Do konce roku plánuje Bageterie Boulevard pokrývat více než 100 tisíc nových firem a institucí, zdroj: Bageterie Boulevard

Do konce roku plánuje Bageterie Boulevard pokrývat více než 100 tisíc nových firem a institucí, zdroj: Bageterie Boulevard

BB Boxy Bageterie Boulevard míří do regionů Mladé Boleslavi a Ústí nad Labem. Právě tam bude moci nově 35 tisíc firem a úřadů využít kompletní nabídku této B2B cateringové služby. V případě Mladé Boleslavi je to poprvé, kdy služba vstupuje do města pod 50 tisíc obyvatel s plným servisem včetně doručení do dvou hodin na konkrétní adresu. Do konce roku by měly následovat další lokality po celé republice, například Teplice, Kolín, Kutná Hora a Ostrava.

„Největší část objednávek pochopitelně stále rozvezeme v Praze a Brně. Loňský rok nás však přesvědčil, že i firmy v menších městech v rámci své firemní kultury dospěly a metropolitní služby našeho typu pro ně mají smysl,” uvádí Levon Ter-Ghazaryan, projektový manažer BB Boxů.

Jak Mladá Boleslav, tak Ústí nad Labem budou moci využít zcela totožný servis, jaký mají firmy, instituce a úřady například v Praze nebo Brně. Kromě expresního doručení do dvou hodin to bude i možnost využití fullservice cateringu nebo postupného doplňování čerstvých boxů na delších eventech, například konferencích. Rozvoz bude začínat v 9 hodin a bude možné ho využívat až do 19 hodiny, a to i o víkendech. BB Boxy budou připravovat lokální pobočky Bageterie Boulevard.

Firma navíc rozšiřuje svoji nabídku o Fish Box, protože stále více zaměstnanců i zaměstnavatelů vyžaduje lehkou a zdravou stravu. Podle údajů služby bude v letošním roce směřovat až 30 % veškerých výdajů na firemní občerstvení právě do zdravějších jídel. Fish Box navazuje na předchozí novinky v podobě salátových a vegetariánských boxů.

Během tohoto roku plánuje firma podle Levona Ter-Ghazaryana rozšiřování závozů i na další okresní města v ČR, zdroj: Bageterie Boulevard

Během tohoto roku plánuje firma podle Levona Ter-Ghazaryana rozšiřování závozů i na další okresní města v ČR, zdroj: Bageterie Boulevard

Důvodem expanze je vzrůstající zájem firem o catering, kdy za něj letos podle odhadů, jak uvádí BB, utratí zhruba 1,1 miliardy korun, tedy o 10 % více než v loňském roce, a výrazným způsobem se na tomto růstu podílí právě regiony. 

Kromě BB Boxů expandují také kamenné pobočky. V minulých měsících firma otevřela provozovny například v Mostě nebo Teplicích. Do konce roku by měla Bageterie pokrývat více než 100 tisíc nových firem a institucí.

Firemní občerstvení v podobě BB Boxů si mohou objednávat firmy a úřady v největších českých městech po celé ČR, například v Praze, Brně, Plzni, Ústí nad Labem a v Mladé Boleslavi. V Ostravě, Hradci Králové, Kladně, Kolíně, Mostě, Teplicích, Liberci nebo Pardubicích pak funguje možnost osobního vyzvednutí. Služba BB Box loni zdvojnásobila obrat a kromě dalšího rozšíření do regionů plánuje i možnost personalizace objednávek.

-zue-