Makro s partnery vyzývá k probuzení ekonomiky

středa, 3. června 2020, 11:20 Aktuality, Reklama, Koronavirus na jaře 2020 MediaGuru

Makro Cash & Carry odstartovalo iniciativu na oživení českých podniků. Do kampaně se zapojil i šéfkuchař Přemek Forejt.

Klíčový vizuál ke kampani Probuďme ekonomiku, zdroj: Makro

Klíčový vizuál ke kampani Probuďme ekonomiku, zdroj: Makro

Společnost Makro Cash & Carry ČR se spojila se svými obchodními partnery a zahajuje iniciativu na oživení českých podniků, které přišly o část svých příjmů v důsledku vládních nařízení v době koronavirové krize. Připravila pro ně startovací balíčky slev a výhod. Zároveň spouští kampaň „Probuďme ekonomiku“, v níž vyzývá veřejnost k návštěvě oblíbených restaurací, kaváren, barů či kadeřnických a kosmetických salónů. 

„Mnoho podniků momentálně bojuje o přežití, proto je v tuto chvíli velmi důležité podniknout kroky, které jim pomohou překonat toto těžké období. Společně s našimi obchodními partnery jsme proto připravili kampaň, jejíž cílem je podpořit a ulehčit provoz znovuotevřených podniků a tím tak probudit českou ekonomiku. Podnikatelům nabízíme startovací balíčky s výhodnými akcemi na produkty našich partnerů. Zároveň chceme, aby se do pomoci zapojila i široká veřejnost, proto startujeme výzvu na sociálních sítích, která podporuje návrat zákazníků,“ komentuje Romana Nýdrle, manažerka komunikace Makro.

Výzvu odstartovali 1. června influenceři. Ti vyzvali své fanoušky ke sdílení fotografie či videa s označením navštíveného podniku pod hashtagem #probudmeekonomiku, čímž pro svůj oblíbený podnik mohou vyhrát nákup v Makru. Do kampaně, jež bude probíhat nejen na sociálních sítích, ale i v tradičních médií, se zapojil i ambasador značky šéfkuchař Přemek Forejt, který mimo jiné propůjčil svůj hlas propagačnímu spotu. 

Zákazníci velkoobchodu zase mohou najít v aplikaci Moje Makro limitovaný počet startovacích balíčků se slevami a výhodami, které jim mají pomoci s opětovným nastartováním podnikání. 

Aktuální kampaň Makra je tak další aktivitou na trhu, jež chce pomoci českým podnikům. Od minulého týdne běží již kampaň pivní značky Pilsner Urquell, která své štamgasty zve na jedno pivo zdarma. Na pivo či něco jiného v hodnotě 35 korun pozvala minulý víkend i Air Bank

Pilsner Urquell zve do hospody na první pivo

pátek 22. května 2020

-stk-