V OMD Creative Challenge zvítězil tým Agentura Spark

čtvrtek, 1. února 2024, 09:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

Další ročník studentské soutěže OMD Creative Challenge již zná své vítěze. Úkolem bylo tentokrát podpořit povědomí Philips Sonicare u mladých spotřebitelů, kteří patří do Gen Z.

Vítězové a porotci aktuálního ročníku soutěže OMD Creative Challenge, zdroj: OMD

Vítězové a porotci aktuálního ročníku soutěže OMD Creative Challenge, zdroj: OMD

Vítězi letošního ročníku OMD Creative Challenge jsou studenti z katedry Multimédií na VŠE Hannah Oravcová, Michal Nedbálek a Eliška Žáková alias Agentura Spark. Porotě se nejvíce líbilo jejich řešení na zvýšení povědomí elektrických kartáčků Philips Sonicare a jejich výhod pro spotřebitele z generace Z.

Vítězný koncept „Nenech své zuby v minulosti“ staví na fenoménu FOMO (Fear Of Missing Out“, jež je u generace Z častým jevem. Její potřeba držet krok s aktuálními trendy tak přidává na atraktivitě novým technologiím. Kampaň ukazuje zastaralé metody čištění zubů oproti modernímu elektrickému kartáčku Philips Sonicare. Má za cíl v cílové skupině probudit myšlenku, že manuální kartáček je přežitek a patří do koše.

Prezentaci vítězného týmu je možné si stáhnout níže. 

Soutěž Creative Challenge pořádá mediální agentura OMD Czech, hlásit se do ní mohou týmy tvořené jedním až třemi lidmi. Soutěžící prezentují své nápady před porotou, kterou tentokrát tvořil Marek Miláček a Pavol Sivý z OMD a Jana Klinková, Consumer Marketing Manager společnosti Philips. Vítězové získali kromě zkušeností i hodnotné ceny od Philips.

-stk-