Reality show Talent půjde ve čtvrtek i v sobotu

pátek, 14. srpna 2015, 07:00 TV MediaGuru

První díly dovednostní reality show odvysílá televize Prima v prvním zářijovém týdnu.

Alespoň část vysílání nabídne pátá řada reality show Česko Slovensko má talent dvakrát týdně. Úvodní díly nasadí televize Prima i do čtvrtečního prime-time, vyplývá z předběžných programových plánů televize pro první zářijový týden. Vedle toho bude show vysílána také v sobotním večeru.

Prima na tiskové konferenci k podzimnímu schématu oznámila sobotní večer jako vysílací den pro novou řadu dovednostní reality show Česko Slovensko má talent. Na čtvrteční večer avizovala jen seriál Všechny moje lásky. Zařazení reality show do čtvrtečního večera ale naznačovaly plány televize na poslední srpnový týden, ve kterém chce ve čtvrtek 27. srpna nabídnout ohlédnutí za nejlepšími sestřihy z dřívějšího vysílání pořadu. V prvním zářijovém týdnu pak Prima plánuje nasazení pořadu jak ve čtvrtek, tak v sobotu. Znamená to, že 5. září by se měl pořad poprvé objevit i v sobotním prime-time.

Seriál Všechny moje lásky se podle všech indicií bude vysílat v druhé polovině podzimu. Prima má na podzim připravených osm dílů seriálu, který vstupuje do své poslední sezóny.

Televizní podzim tak čeká novinka. Reality show dvakrát týdně zamýšlí nabídnout i TV Nova. Kuchařskou show MasterChef pravděpodobně umístí od 14. září do pondělního a středečního prime-time. Nova zatím potvrdila nasazení některých svých klíčových seriálů, další část programu chce oznámit na tiskové konferenci na konci srpna.

Česko Slovensko má talent se bude vysílat ve spolupráci se slovenskou TV Joj. V porotě usednou Jaro Slávik, Lucie Bílá, Jakub Prachař a Diana Mórová. Pořad moderuje slovenská dvojice Milan Zimnýkoval a Marcel Forgáč. 

-mav-