Prosincové novinky Magenta TV, O2 TV, Vodafone TV a Skylinku

pátek, 1. prosince 2023, 09:15 TV MediaGuru

Telekomunikační operátoři si připravili na konec roku vánoční promo, které obsahuje širší programovou nabídku či přístup k videotékám. Přinášíme přehled prosincových novinek.

Ilustrační foto, zdroj: Shutterstock

Ilustrační foto, zdroj: Shutterstock

Oslovili jsme nejvýznamnější operátory s dotazem na prosincové vánoční nabídky. Jejich odpovědi přinášíme níže.

Daniela Zahradníková, Magenta TV

V Magenta TV chystáme dvě obsahové novinky, které budou ale zveřejněny v tiskové zprávě příští týden (4. 12.) a zatím je bohužel nemůžeme odtajnit. Kromě toho máme zvýhodněnou nabídku na náš vlajkový tarif Magenta TV M jen za 199 Kč na 3 měsíce a s pořízením optického internetu dokonce na půl roku. Dále mohou zákazníci s pořízením hlasového nebo televizního tarifu zakoupit i výhodněji televizory Phillips (viz Televize Philips k Magenta TV (Možnost splátek – T-Mobile.cz). O přidání Premier Sport 3 s tenisovými turnaji ATP jednáme.

Stanice Premier Sport 3 bude vysílat tenisovou ATP

úterý 28. listopadu 2023

Dana Tomášková, O2 TV

Od 1. prosince zařadíme do nabídky nový předplacený tarif O2 TV Sport Premium. Ten nabídne výběr nejlepších sportovních soutěží na 12 prémiových kanálech. Od prosince tak diváci najdou na jednom místě kompletní Fortuna ligu, hokejovou extraligu nebo Ligu mistrů UEFA, a to včetně stanice Canal+ Sport s anglickou Premier League. V nabídce bude ve dvou předplacených variantách. Na měsíc či rovnou na 3 měsíce.

Ke stejnému datu, tedy 1. prosinci, startuje také prodej speciálního zvýhodněného dárkového poukazu s O2 TV Sport Premium na 6 měsíců. Na webových stránkách bude možné pořídit za zvýhodněnou cenu 1999 Kč přístup k tarifu O2 TV Sport Premium rovnou na 6 měsíců. 

Od 1. prosince přidáváme do nabídky vybraných tarifů O2 TV také Sportovní kanál Premier Sport 4 HD, který bude obsahovat především tématiku bojových sportů a soutěží MMA. Po celý měsíc prosinec přidáváme také do většiny tarifů jako ochutnávkový kanál pro naše zákazníky kanál CS Film, který nabízí českou a slovenskou filmovou tvorbu. Všechny filmy lze zde sledovat bez přerušení reklamou.

Jako každý rok, i letos pro diváky připravujeme v rámci O2 TV tradiční vánoční sekci, která jim usnadní vyhledávání tematických filmů, seriálů a pořadů. Uživatelům O2 TV 2.0 nabídneme ještě podrobnější třídění vánočního obsahu na české klasiky, sváteční romantiku nebo animované filmy pro  nejmenší.

Co se týká výhledu na rok 2024, zaměřovat se budeme především na to, abychom zákazníkům i nadále přinášeli kvalitní a zajímavý obsah. Od 1. ledna 2024 přineseme prestižní turnaje ATP na nově zařazeném kanále Premier Sport 3. Ten bude dostupný v tarifech O2 TV Stříbrná, O2 TV Zlatá, O2 TV Business a v předplacených tarifech. Kompletní výroba stanice Premier Sport 3 bude realizována v redakci O2 TV Sport. Nový kanál najdou diváci na EPG pozicích 22 a 71.

Nebude to jediná úprava programové nabídky. Zaměřovat se budeme i na posílení nesportovního obsahu a mohu prozradit, že velkou novinku připravujeme už na první polovinu příštího roku.

Po obhájení zisku práv na vysílání nejvyšší fotbalové soutěže nyní pracujeme i na vylepšení koncepce lokálních sportovních přenosů. S celým týmem připravujeme nové atraktivní formáty a také obohacení klasického streamu o další zajímavá data. Bude to zásadní změna, na kterou se diváci budou moct těšit již od začátku podzimní části ligy.

Oktagon spouští s operátory Premier Sport 4

středa 25. října 2023

Marie Indráková, SledováníTV

Už od listopadu u nás běží akce pro nové zákazníky, kteří získají balíček Základ s více než 50% slevou na první čtyři měsíce (první měsíc mají pouze za 1 Kč a další tři měsíce za 99 Kč/měsíc) a navíc tito uživatelé dostanou jako dárek na první měsíc nabídku balíčku Premium jako bonus.

Také jsme od listopadu všem uživatelům (novým i těm stávajícím) přidali videotéku Rik+ zcela zdarma. V prosinci pak máme opět dárek pro všechny naše nové i stávající uživatele:

  • Od 1. do 31. 12. přidáme do základních balíčků zdarma kanály AMC, National Geographic a National Geographic Wild.

  • Od 15. 12. do 2. 1. se pak přidají ještě kanály ze skupiny Filmbox (Filmbox Extra, Filmbox Premium, Filmbox Family, Filmbox Stars, Filmbox Arthouse, Doku Box, Fashion Box, Fight Box, Fast and Fun Box, Fun Box, 360 TuneBox, Erox, Eroxxx) a videotéka Filmbox OD.

V prosinci budeme mít zároveň akci na doplňkový balíček „Dětský", uživatelé si ho budou moci zakoupit za 1 Kč na první měsíc (podmínkou je první nákup tohoto balíčku).

Co se týká plánu na příští rok, tak budeme pokračovat v promo kanálech pro každý měsíc a s akcemi na různé doplňkové TV balíčky.

SledováníTV zařadila Rik+ a má nový přehrávač

čtvrtek 19. října 2023

Satelitní a internetová TV Skylink

Operátor by měl ještě do poloviny prosince odhalit významné novinky týkají se jeho obsahové i programové nabídky, prozatím o nich zatím nechce mluvit. 

Od úterý 5. prosince 2023 do úterý 2. ledna 2024 bude pro všechny zákazníky Skylinku volně dostupná filmová stanice AMC. Ta uvede čtvrtou, závěrečnou řadu seriálu Killing Eve (Na mušce) a všech pět dílů filmové ságy Stmívání s Robertem Pattinsonem a Kristen Stewart nebo klasickou komedii Ace Ventura: Zvířecí detektiv či vánoční pohádkou Grinch. Program AMC je dostupný také v internetové televizi Skylink Live TV.

5. prosince budou do internetové televize přidány další tři stanice. Od balíčku Mini to jsou Nova Lady a hudební Rebel, od balíčku Smart sportovní Arena Sport 2. Celý prosinec mohou zákazníci soutěžit o ceny, které budou probíhat na sociálních sítích Skylinku (FB, IG) od 1. prosince. Mezi hlavní ceny patří televize, půlroční předplatné balíčku Kombi+, zájezd na Premier League nebo třeba výhry pro děti.

Tenisovou WTA nabídne další program Canal+ Sport

úterý 28. listopadu 2023

Ondřej Luštinec, Vodafone

Pro všechny zákazníky a zákaznice Vodafone TV je připravený ve videotéce dárek v podobě exkluzivního obsahu z produkce HBO a HBO Max (sekce Vánoce na Max).

Zákazník, který nemá službu Vodafone TV a koupí si chytrý televizor Sony, získává službu na tři měsíce zdarma.

Kromě toho jsme nasadili novou tematickou měsíční sekci Vánoční pohoda, kde diváci najdou vánoční pohádky, jako jsou Tři oříšky pro Popelku, Tři bratři, S čerty nejsou žerty nebo Anděl Páně, ale také filmy Pelíšky, S tebou mě baví svět nebo Sněženky a machři.

Vodafone TV mění nabídku, zavádí tři balíčky i s Voyo

pondělí 17. dubna 2023

Jan Schöppel, Telly

Vánoční kampaň Telly začala v pondělí 27. listopadu a poběží do konce února. Součástí nové reklamní kampaně Telly je sleva pro nové zákazníky ve výši 50 % na dva balíčky – Střední a Velký. Sleva platí půl roku od aktivace a například nejvíce prodávaný balíček Střední (104 stanic, z toho 72 v HD kvalitě) mohou zákazníci získat za cenu 225 Kč/měsíc.

Ke každé objednávce dostanou zákazníci za cenu dopravy  tři vánoční dárky v hodnotě 1600 korun - difuzér, retro hrnek a termolahev. Všem stávajícím zákazníkům Telly (bez ohledu na zakoupený balíček) na prosinec jako dárek otevře následující kanály: Disney Channel, Disney Jr., Film+, AMC, Premier Sport 1 a Premier Sport 2

Telly: Satelit má stále význam, výpadkům IPTV nezabráníte

středa 24. května 2023

-lukpol-