Fixed si na komunikaci a influencery vybírá Konektor

neděle, 28. dubna 2024, 07:10 Aktuality, PR MediaGuru

Komunikaci a influencer marketing výrobce příslušenství pro chytrou elektroniku Fixed zajistí Konektor. 

Zdroj: Fixed

Zdroj: Fixed

Značka Fixed, český výrobce a distributor příslušenství pro chytrou elektroniku, nově spolupracuje v oblasti public relations a komunikace s komunikační agenturou Konektor. Agentura zastřešuje kompletní korporátní i lifestylovou komunikaci celého portfolia společnosti a také influencer marketing. Cílem spolupráce je posilovat pozici značky Fixed jako lídra na trhu s technologiemi a příslušenství pro mobilní telefony a tablety. 

Konektor bude společnosti Fixed zajišťovat kompletní podporu public relations, připravovat strategické plány korporátní komunikace a poskytovat komplexní služby media relations. Dále pro společnost zajistí krizovou komunikaci a vyhledávání komunikačních příležitostí. V rámci korporátní komunikace pomůže agentura s budováním značky. 

„Od spolupráce s Konektorem si slibujeme profesionální servis na poli PR, a to jak produktovém, tak firemním. Chceme jednak podporovat naše produkty, ale současně ukazovat a budovat příběh značky Fixed,“ uvádí Jan Plajner, Head of Marketing. 

„Našim úkolem je postarat se, aby byla v klíčových korporátních tématech společnost Fixed vidět a slyšet tak, jak to odpovídá jejímu tržnímu postavení. Budeme se věnovat byznysovým tématům, vývoji a inovacím nových produktů a v neposlední řadě vyprávění příběhu společnosti,” dodává za Konektor Filip Matys.

Lifestylová komunikační linka bude mít na starost produktové PR, mediální partnerství, novinářské delivery, soutěže, press tripy či eventy. Jednou z oblastí, na které bude Fixed s Konektorem spolupracovat, je zatraktivnění kategorie luxusních kožených výrobků, ručně šitých v dílně v Prostějově. Produktovou spolupráci startuje Letní kampaň. Soustředit se bude na novinky, ale i osvědčené produkty z portfolia značky, které mají potenciál zaujmout v letní cestovatelské sezóně.

-stk-